Rør Øst AS – Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen VVS

Baderom

Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen baderom.

Badet er et av de viktigste rommene i boligen din, og skal fungere døgnet rundt. Det er det første rommet du besøker om morgenen og det siste før du legger deg. Samtidig er det et av de rommene i huset som koster aller mest å bygge. Da vil man ha det i orden fra første stund.

rørlegger ikon

Produkt- og bransjekompetanse

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!
fornøyde kunder - ikon

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Rehabilitering av bad

Det er smart å bruke fagfolk når du rehabilitere ditt gamle bad. Du er nemlig selv ansvarlig overfor ditt forsikringsselskap om det skulle hende noe her, og ikke alt er gjort etter boka. Særlig på badet er det mye rørarbeid og sikring mot vannskader som må utføres. Dette kan vi alt om.

Om du velger oss når du skal rehablitere ditt baderom ordner vi alt som trengs. Det betyr at vi og våre samarbeidspartnere tar oss av hele jobben. Du forholder deg kun til oss og trenger ikke å ha mange kontaktpersoner. La oss bygge ditt drømmebad!

Ring oss i dag for å starte rehabiliteringen av ditt baderom.

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.