Rør Øst AS – Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen VVS

Graving

Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen graving.

Trenger du hjelp innen graving, kan vi bistå deg. Vi tar alt fra mindre gravejobber til større landbruksprosjekter. Vi bistår gjennom hele prosessen, fra planlegging til opprydding. 

rørlegger ikon

Produkt- og bransjekompetanse

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!
fornøyde kunder - ikon

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Graving

Trenger du hjelp innen graving, kan vi bistå deg med alt fra mindre gravejobber til større prosjekter. Vi bistår gjennom hele prosessen, fra planlegging til opprydding. 

Vi bruker det beste utstyret for å utføre arbeidet på en effektiv og sikker måte med profesjonalitet gjennom hele gravejobben.

Vi tilbyr også rådgivning og veiledning i forhold til alt det praktiske med en gravejobb, samt for å ivareta sikkerheten til både deg og eventuelle naboer.

Kontakt oss i dag for å få et tilbud på graving.

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.