Rør Øst AS – Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen VVS

Sanitæranlegg

Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen sanitæranlegg.

Vi leverer komplette sanitæranlegg i nybygg eller modernisering av allerede eksisterende anlegg. Trenger du service og vedlikehold på ditt eksisterende sanitæranlegg gjør vi dette også. Ta kontakt for befaring og pristilbud!
rørlegger ikon

Produkt- og bransjekompetanse

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!
fornøyde kunder - ikon

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Sanitæranlegg

Ditt sanitæranlegg er avgjørende for å opprettholde gode standarder på hygiene, samt at avløpsvann behandles på en trygg måte.

Hos Rør Øst tar vi hele prosessen for deg. Ditt sanitæranlegg blir montert og konfigurert på kun den beste måten, etter alle standarder og regler. Våre tjenester innebærer at vi gjennomfører alt fra montering og prosjektering til service og vedlikehold.

Vi sørger for at ditt sanitæranlegg alltid virker som det bør.

sanitæranlegg

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.