Rør Øst AS – Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen VVS

Varmepumpe

Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen varmepumper.

Å skaffe seg en varmepumpe, er for folk flest en stor investering. Det er derfor viktig at man tenker seg godt om, og rådfører seg med en fagmann før man bestemmer seg.

rørlegger ikon

Produkt- og bransjekompetanse

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!
fornøyde kunder - ikon

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Installasjon av varmepumpe

En varmepumpe er en av de beste investeringene du kan gjøre hjemme. Ikke bare kan den varme opp boligen din om vinteren, men den kan også kjøle ned om sommeren. Samtidig kan spare deg for mye penger på strømregningen.

Varmepumpen er både økonomisk og energieffektiv. Faktisk en av de mest energieffektive måtene å varme opp eller avkjøle boligen med. I tillegg er den bærekraftig i et miljøperspektiv.

Du kan fort spare en god del tusenlapper årlig med å ha en varmepumpe. Kontakt oss for installasjon og spørsmål om varmepumper og hva vi kan tilby deg!

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.