Rør Øst AS – Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen VVS

Vannmåler

Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen baderom.

En vannmåler sparer deg fort for mange tusen kroner i året, men den må også måle riktig.

rørlegger ikon

Produkt- og bransjekompetanse

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!
fornøyde kunder - ikon

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Vannmåler

I Norge betaler alle husstander en fast vannavgift. Denne avgiften er som regel basert på et arealprinsipp. Dette kan føre til at du betaler for mer enn det du bruker. Monterer du en vannmåler får du full kontroll over vannforbruket. Det sparer du penger på!

Velger du oss for montering og vedlikehold av vannmåleren din, er du sikret service og kvalitetsarbeid utført av dyktige fagfolk. Du får en vannmåler som alltid fungerer som den skal, med pålitelige avlesninger av vannforbruket.

Kontakt oss for installasjon av vannmåler!

vannmåler

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.