Rør Øst AS – Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen VVS

Pumper

Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen pumper.

Det er ikke alltid forbruksvannet eller avløpsvannet renner av seg selv. For noen boliger med speisell beliggenhet trengs det av og til pumper for å få riktig trykk på vannstrålen. Vi har produktene som gjør at du får vasket håret rent.

rørlegger ikon

Produkt- og bransjekompetanse

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!
fornøyde kunder - ikon

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Rehabilitering av bad

Av oss får du utført installasjon, vedlikehold og reparasjon av pumper. På den måten fungerer de alltid optimalt og forlenger sin levetid. Med vår lange erfaring med forskjellige typer pumper kan vi gi deg gode råd og løsninger.

Vi fører et bredt utvalg høykvalitetspumper, tilbehør, reservedeler og annet utstyr og hjelper deg fram til den pumpen som passer best for deg.

pumper

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.