Rør Øst AS – Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen VVS

Vann og Kloakk

Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen vann og kloakk.

Lekkasjer i vann- og avløpssystemet forekommer ganske ofte. De kan føre til vannsøpp og økonomiske tap, samt skader på eiendom.

rørlegger ikon

Produkt- og bransjekompetanse

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!
fornøyde kunder - ikon

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Vann og Kloakk

Det finnes i dag en rekke lekkasjer i vårt vann og kloakksystem. Det kan skje på grunn av slitasje og aldring av rør, feilinstallasjon eller feilkonstruksjon, rør som fryser og tiner etterpå, overtrykk i vannsystemet etc.

Slike skader må repareres så raskt som mulig, for å unngå vannskader og tap av vann. En inspeksjon av ditt vann- og kloakksystem kan avdekke potensielle og eksisterende skader. Det kan også spare deg for penger.

Vårt firma er godkjent for enhver utbedring av slike anlegg og vil derfor være det naturlige valget når uhellet er ute.

vann og avløp

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.