Rør Øst AS – Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen VVS

Varmekabler & Vannbåren varme

Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen varme.

Det kan bli brudd på varmekablene om de ikke blir lagt på fagmessig riktig måte. Våre fagfolk sørger for at dine varmekabler legges som de skal.

rørlegger ikon

Produkt- og bransjekompetanse

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!
fornøyde kunder - ikon

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Varmekabler & Vannbåren varme

For å sikre at det ikke blir brudd på varmekablene dine gjør vi både grundig forarbeid av området kablene skal legges, og legger kablene på en fagmessig riktig måte slik at du ikke får noen overraskelser i etterkant.

Etter at varmekablene er lagt tester vi dem grundig, for å sørge for at de fungerer på riktig måte, og luker ut feil og svakheter i systemet.

Fordenele med vannbåren varme er at det er både økonomisk og miljøvennlig. Det er en topp moderne og god løsning for oppvarming av hus og andre bygg. Her kan man bruke for eksempel varmepumper, radiatorer og vannrør for å få oppvarmet vann til å sirkulere i boligen.På den måten oppnår man en behagelig temperatur hjemme.

Ring oss i dag for å høre mer om vannbåren varme!

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.