Rør Øst AS – Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen VVS

Blandebatterier

Sertifiserte fagfolk med lang erfaring innen baderom.

Vann er vår viktigste kilde i hverdagen for både matlaging og hygiene. Da er det viktig at produktene holder den høyeste standarden. Vi tilbyr de beste produktene i bransjen og gir deg gjerne gode råd dersom du leter den rette kombinasjonen av utseende og funksjonalitet.
rørlegger ikon

Produkt- og bransjekompetanse

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!
fornøyde kunder - ikon

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Blandebatterier

Når du skal installere bytt blandebatteri på badet, våtrommet eller kjøkkenet er det viktig at det monteres på riktig måte. Da unngår du lekkasjer og medfølgende vannskader. Vi garanterer at ditt nye blandebatteri installeres ordentlig.

Vi sørger for at ditt blandebatteri fungerer på riktig måte, og gir deg tips og råd om hvordan de bør vedlikeholdes. Hos oss får du alltid utført god service og kvalitetsarbeid.

Ring oss gjerne for å høre hva du bør tenke på når du skal kjøpe et blandebatteri, for eksempel når det gjelder vanntrykk, energieffektivitet og kapasitet på varmtvann.

blandebatterier

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Våre ansatte innehar høy kompetanse på våre produkter, og sørger for at du som kunde får de råd og tips du trenger til jobben!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.